05 elokuuta 2014

41) Kysy Calista

Heyyyy!! Oon nyt suunnitellu tässä todennäkösesti viisosasta postausta Calin reissusta ja ne osat tulee todennäkösesti olemaan 1. ekat päivät 2. Disneyland 3. San Francisco 4. Universal Studios ja 5. Kaikkee muuta kivaa ja halusin ihan teitä varten vähän tietää et mitä oikeen haluutte tietää... SIKSIPÄ

 
on nyt auki, eli kysymyksiä tulille!! En nyt osaa sanoa mitään deadlineja mutta kaikkiin kysymyksiin lupaan vastata joko näitten tulevien Calipostausten yhteydessä tai sit mahdollisesti jälkeenpäin videolla tai jotain I don't know :---D  Mut joo, noista osien nimistä voi päätellä vähän et mitä kaikkee oon kokenu, noitten lisäks mulla oli maksullisena lisäaktiviteettina Six Flags (huvipuisto), jos teitä kiinnostaa se ja toi "muut" tulee oleen sellasia muutaman kuvan juttuja pienemmistä reissuista kuten Venice Beachista, Getty Museumista, Santa Barbarasta jne missä nyt ikinä käytiinkään. Ja todennäkösesti tän kysymyspostauksen linkki tulee oleen jokaisen Calipostauksen lopussa et ne kysymykset joihin en vastannu siinä tekstissä nii tulee sit jonkunlaisena vastauksena joskus, tällä kertaa oikeesti lupaan et saan sen aikaseks :--D

Mut siis.
KYSELKÄÄ Niin saatte mut iloseks!!

Pus

19 kommenttia:

  1. Opitko paremmin englantia matkan aikana ja mitä oppitunneilla tehtiin?

    VastaaPoista
  2. Tuliko sulle tilanteita joissa et ymmärtäny mitä joku sanoo tai et tienny miten vastata siihen? Miten kestit ne lennot? Millanen oli sun päivän ohjelma ja aikataulu? Oliks ekat päivät isäntäperheessä ''kiusallisia''? Söittekö joka päivä epäterveellistä ruokaa? :D Oliko sun isäntäperheessä lapsia? Jos oli nii tutustuitko niihin?

    VastaaPoista
  3. Kerro sun normipäivästä ja et miten se poikkes viime vuodesta! Ja tutustuitko moniin ihmisiin, oliko monta ulkomaalaista? :) Kerro lisää hosteista ja mitä teit niiden kaa jne, millanen talo oli ja entä sun huone? Millasta ruokaa sait, oliko hyvää? Parempaa kun briteissä? Opitko paljon uutta koulussa ja olitko parempi tasosessa ryhmässä kun viimeks? Saitko paremman 'arvosanan' loppukokeesta?

    VastaaPoista
  4. Mitä mieltä oot ollut EF:n toiminnasta? Oliks se erilaista briteissä ja amerikassa? Oliks vaikeeta/haikeeta lähtee tuolta? Mihin oot ajatellu seuraavaks mennä jos saisit pisteet taas kerättyy :)? Millanen asuntola sielä oli vai oliks asuntolaa? Voisikko jossai postauksessa kertoo sun päivästä niiku iha heräämisestä nukkumaa menoo? Haluun ittekki tonne nii paljo!!! ♡

    VastaaPoista
  5. Onko hintansa arvoista? Mitä muuttaisit matkasta? Suositteletko Calia ihmisele joka on epävarma kielitaidostaan mutta osaa puhua kieltä? Oliko isäntäperhe mukava ja olot myös mukavat? Oliko ryhmässä paljon ulkomaalaisia? Tuliko paljon täpäriä tilanteita joissa et osannut vastata?

    VastaaPoista
  6. Mikä oli sun matkan kohokohta? Jäikö joku juttu harmittamaan ettet päässyt sinne? Paljonko sulla meni rahaa koko matkalla? Mikä/Mitkä oli sun lempi kauppoja?

    Ja sitte sun on pakko tehä ostosten esittely postaus!! :)

    VastaaPoista
  7. Miten pitkä matka sulla oli isäntäperheen luota koululle ja miten kuljit sen matkan? Miten sait ajan kulumaan lennoilla? Millanen sää oli? Ehditkö tekemään paljon asioita isäntäperheen kanssa ja mitä teitte yhdessä?

    VastaaPoista
  8. tee ostospostaus!

    VastaaPoista
  9. Mikä oli aikataulu? Hinta taso verrattuna suomeen? Mikä oli parasta? Kuinka paljon teillä oli ns. oma aikaa? Kuinka selvisit aikaerosta?:)

    VastaaPoista
  10. Aiotko mennä ens kesänä taas kielimatkalle? :)

    VastaaPoista
  11. Oliko calissa minkä ikäsiä kielimatkalaisia yleensä ja verrattuna lontooseen?

    VastaaPoista
  12. Mikä olis paras ikä lähtee kielimatkalle? Oon itte ajatellu 8-9 luokkien välissä :)) ja voiko niitä ambassador pisteitä kerätä, vaikka olisi saanu niinku jo yhen matkan niinku sä, eli voikko niiku sää vaikka kerätä taas uutee matkaa pisteitä:)) Itte olisin kans tosi kiinnostunu tost ambassador hommasta sitte ku oma matka on koettu! :3 Ja tää sun blogi on niii IHANA!!! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja voiko matkaa varatessa laittaa monta suosittelijaa, vai vaan sen yhden, koska mulla olis ainaki neljä jokka haluisin laittaa siihe? :))

      Poista
  13. Voisikko tehä postauksen, jossa kerrot noista ambassador pisteistä ja palkinnoista. Tai sellasen yhen löysinkin, mutta onkohan ne muuttunu ja miten käytännössä ne kaikki jutut menee? :3

    VastaaPoista
  14. Millanen oli tyypillinen päivä Kaliforniassa? Aiotko mennä ens vuonna uudelle kielimatkalle? Mitä teitte yleensä isäntäperheen kanssa? Mitkä on sellaset must do- jutut Kaliforniassa?
    Ja btw tää sun blogi on aivan mahtava, oon saanu sun kautta paljon enemmän tietoo EF:stä ja kielimatkoista yleensäkki! Vaikutat kans tosi mukavalta ihmiseltä ja tällee, keep going!

    VastaaPoista
  15. aijotko jatkaa vielä ambassador hommia/kerätä pisteitä uuteen kurssiin? käytitkö reissussa suomen liittymää vai ostitko paikallisen sim-kortin?

    VastaaPoista
  16. paljon maksoi matka kokonaan myös kättörahat mukaan lukien? haaveilen itsekkin kielimatkasta caliin

    VastaaPoista
  17. paljon meni rahaa aktiviteetteihin ja paljon ostoksiin? :) mikä oli pisin matka sun ryhmäläisellä perheestä kouluun ja mikä lyhin?

    VastaaPoista
  18. veitkö jotain tuliaisia isäntäperheelle? Mites puhelimen netti toimi siellä, oliks sul se ef:n sim? oliks sulla konetta mukana? mitä pakkasit mukaan? otitko jotain ei niin tärkeetä mukaan? mitkä painorajat oli laukulla? miten kestit pitkän lentomatkan? vinkkejä ens vuoden calimatkaajille?

    VastaaPoista